El pròxim dia 10 i 11 de setembre es realitzarà el primer trofeu oficial a Espanya de A-*Ball (Fútbol en cadira de rodes). Una modalitat esportiva que aspira a convertir-se en disciplina paraolímpica.

L’esdeveniment se celebrarà en l’Estació del Nord de València, on el dissabte es realitzaran un torneig, que disputaran tres partits per cadascun dels sis equips convidats, dividits en dos grups. El primer partit es realitzarà a les 11.00 hores, i no hi haurà descansos, fins a finalitzar l’últim partit sobre les 20.00 hores.

El diumenge 11 de setembre se celebrarà les finals des de les 10.00 hores, disputant a les 12.00 la final del torneig.

Durant el cap de setmana en què es desenvolupa l’esdeveniment, hi ha programades activitats perquè tots els interessats puguen provar les cadires de joc i conéixer en major profunditat aquesta pràctica esportiva.

Des de l’Oficina del Voluntariat de la ciutat de València col·laborarà amb prop de 20 voluntaris/as que durant les jornades recolzaran en diferents àrees de la competició, com a acompanyament de jugadors, suport en les activitats etc.

Gràcies voluntaris/as per la vostra labor.