El dissabte 12 de Febrer 2022, La creu del grau acollirà la segona parada del programa Esports al barri, una iniciativa que pretén fomentar l’activitat física entre les famílies i, al seu torn, donar a conéixer les activitats esportives que poden practicar-se en els diferents barris de València.

L’esdeveniment començarà a les 11.00 hores al parc Gas Lebon en ple cor del barri, on inclourà activitats, dirigides a xiquetes i xiquets, d’handbol, ball, karate, hoquei o psicomotricitat. L’espai inclourà també una pista de rugbi de xicoteta grandària, en la qual monitores i monitors ensenyaran diverses tècniques i jocs així com uns escacs gegants.


Malgrat que part de la programació de la jornada està pensada per a xiquetes i xiquets, qualsevol persona pot participar en l’esdeveniment. El programa Esports al barri pretén involucrar a tot el veïnat, per això, s’instal·larà un escenari en el qual, d’11.00 a 13.00 hores, es duran a terme diverses classes dirigides obertes a tota la població.
El projecte Esports al barri continuarà recorrent els diferents barris de València, fins a novembre de 2022, per a donar a conéixer l’oferta d’activitats esportives de la ciutat.

Planificació

Distribució