L’Oficina del Voluntariat de la ciutat de Valéncia va celebrar divendres passat 10 de desembre el tradicional còctel nadalenc i enguany tenia un motiu molt especial, era el seu desé Aniversari de l’entitat.

Aquest còctel es va celebrar a l’exterior, i sempre amb màscara, on els voluntaris van poder germanar i celebrar unes dates tan assenyalades, destacant totes i cadascuna de les seues actuacions dutes a terme per persones desinteressades i amb un objectiu conjunt el suport a l’esport de la ciutat de València. Admirant el seu suport i compromís amb el voluntariat esportiu en aquest any tan complicat.

En l’acte va comptar amb la presència de la Presidenta de la FDM Esport València Pilar Bernabé, el director Gerent de la FDM Esport València Borja Santamaría, i el president de la Real Federació Espanyola d’Hoquei RFEH Santiago Deo, que van aprofitar per a felicitar les festes, a més Pilar Bernabé va tindre unes paraules molt especials “Sempre dic que un dels majors tresors que té la @fdmvalencia i la ciutat de València és l’Oficina del Voluntariat, que compleix enguany el seu desé aniversari.” “Sou un exemple fantàstic i ben orgullosa em sent d’això”

A més també va tindre un reconeixement de la Real Federació Espanyola d’Hoquei RFEH de la mà del seu president Santiago Deó que va vindre a Valéncia per a fer-los lliurament d’una placa commemorativa pel seu suport a l’Hoquei valencià. FHCV

A l’acte van acudir prop de 100 voluntaris/as que van gaudir d’una vetlada encomiable, i van poder intercanviar experiències d’esdeveniments de voluntariat viscuts durant un any tan difícil com aquest 2021.

En finalitzar l’acte l’oficina del Voluntariat Esportiu va fer lliurament de l’equipament oficial de l’Oficina del Voluntariat, a tots els quasi 40 voluntaris que aquest any 2021 han realitzat més de 10 esdeveniments en l’entitat. Un equipament de Luanvi, que consisteix en un equipament d’estiu i hivern, impermeable, i motxilla, que els permet sentir-se orgullosos de pertànyer a la gran família de voluntariat.

A més, se sortege una taula repleta de material cortesia d’alguns patrocinadors de l’Oficina del Voluntariat com Coca-Cola, Bioparc València, València Basket.

En concret cocacola, entregue dos camaras esportives, diversos carregadors portatiles, i pilotes de futbol entreo altres detalls.

El València Basket, va entregar una samarreta del primer equip que es va sortejar entre tots els voluntaris/as.

També alguns dels organitzadors dels esdeveniments mes importants de la ciutat, van tindre un detall amb els voluntaris com a Marató València, 10K València, 15K Nocturna València, 15K Les Províncies.

Us desitgem un feliç 2022 replet d’esport i voluntariat