DESTACATS
Dates importants

Abril

9 al 11      Fase de ascenç a Superliga Voleibol

11            VIII Trofeu de ball esportiu ciutat de valencia

18             Volta Ciclista a la Comunidad Valencia

 
Noticies
• 05/05/2021 - ¿Quieres participar como voluntario@ en la Carrera #ValenciaCorre?
Leer más
• 07/04/2021 - Fase de ascenso a Superliga Voleibol
Leer más
• 24/03/2021 - VOLTA CICLISTA LA COMUNITAT VALENCIANA 2021
Leer más
• 12/03/2021 - S'obri la inscripció per a ser voluntari de l'Eurobasket 2021 de València
Leer más
• 28/01/2021 - FIH PRO LEAGUE VALENCIA 2021
Leer más
más noticias
 

Copa del Món de Triatló València 2020

Curs de Formació Covid-19 dirigit al personal voluntari de les entitats esportives usuàries de les II.DD.MM. de València


L'Oficina del Voluntariat de la FDM amb la col·laboració de servei d'esports de l'O.V., inicien un programa de formació dirigit a voluntaris/as dels clubs i associacions esportives usuàries de les II.DD.MM. de la ciutat.

En una primera fase, el curs va dirigit al personal voluntari de les entitats esportives que gestionen Instal·lacions municipals, amb la finalitat de formar a un grup de persones que col·laboren amb el responsable de protocol Covid-19, en la seua aplicació i en la gestió de grups, acompanyants i públic. Posteriorment s'obrirà per a la resta de clubs i associacions esportives usuàries de les instal·lacions municipals.

El curs que es dividirà en dues parts, una online (Aula Virtual O.V) i una altra presencial (en les mateixes instal·lacions esportives),podrán participar cualquier persona vinculada a un club esportiu o voluntari.

Mitjançant aquesta acció formativa, l'alumnes/a adquirirà una sèrie de coneixements bàsics sobre Covid 19 i posarà en pràctica totes les mesures preventives sanitàries a dur a terme en les instal·lacions esportives, complint en tot moment amb els protocols oficials de la Fundació Esportiva Municipal i la Federació Esportiva corresponent. 

El periode de inscripció serà fins el 13 de noviembre per a la segona edició.Programació

El periode de inscripció será fins el 8 de novembre per e la tercera edició Programació

 

Per aixó, caldrà enviar el formulari d'iscripció omplit  que pots trobar mes abaix.

 

 

Formulario de Inscripción


Copa del Món de Triatló València 2020

El pròxim 7 de novembre la ciutat de València serà l'escenari de l'última prova del circuit de Copa del Món d'aquests anys 2020. La carrera, que havia de realitzar-se originalment al maig, es va posposar en començar la pandèmia generada pel COVID-19.

Finalment, la International Triathlon Union (ITU) ha aprovat aquesta nova data que posarà el fermall a la temporada internacional i que acollirà també el Campionat Autonòmic de Triatló Distància Sprint.

La Copa del Món de València 2020 reunirà  65 esportistes d'elit masculins i 65 femenins de tot el món en un circuit de distància sprint que ja va acollir en 2019 els Campionats d'Europa de Paratriatló i Sub 23. El Comité Organitzador ha establit un estricte protocol que inclou àmplies mesures higienicosanitàries perquè l'esdeveniment se celebre sota la premissa de la màxima seguretat.

L'oficina del Voluntariat participarà amb més de 80 voluntaris/as, que vetlaran per la seguretat dels participants durant tot el dia.  Els voluntaris hauran de cuidar les mesures de seguretat de la prova com la realització d'un qüestionari mèdic previ obligatori, la presa de temperatura, l'obligatorietat de l'ús de màscares i la distància de seguretat prèvia i posterior a la pura competició, se seguiran les pautes marcades en les proves precedents organitzades per la FETRI des que es va iniciar la volta a les competicions esportives després de la pandèmia.

#yosoyvoluntario

 

Guía del voluntariat

Distribució Dissabte Matí 

Distribució Dissabte Vesprada 

 

Mapes de recorregut

Dissabte Matí Volta a Peu 

Dissabte Matí Ciclisme 

Dissabte Vesprada Volta a peu i Ciclisme 

ENTIDADES COLABORADORAS
Inici Fes-te voluntari Oficina Voluntari Voluntariat Esportiu Formació Projectes Continguts Interés Agenda Noticies

OFICINA DEL VOLUNTARIADO DEPORTIVO DE VALENCIA
Complejo Deportivo Cultural "Petxina"- Paseo Petxina 42 Valencia
Telf: 963548300 (Ext 2984) Telf: 963382400 Fax: 963850684 E-mail: voluntariatesportiu@fdmvalencia.es