Volta Femenina de la Comunitat Valenciana 2024

Del 15 al 18 de febrer de 2024 es disputà la 8a edició de la VIII Setmana Ciclista Volta Femenina de la Comunitat Valenciana prova organitzada a la Comunitat Valenciana pel Club Ciclista Escapada e inclosa en el Calendari Europeu de La Unió Ciclista Internacional(UCI). Van participar 22 equips de quatre continents:Europa,Amèrica,Àsia i Oceania.

València va tornar a albergar el final de l’última etapa de la Setmana Ciclista com ja el va fer en passades edicions en 2017 i 2022 present en totes les edicions anteriors.

Després de l’èxit de l’edició 2023 i la gran valoració positiva tant de l’UCI com dels equips i corredores, la prova engloba per segon any consecutiu la categoria UCI.PRO, la qual cosa garantix participació del panorama nacional i internacional.

El diumenge 18 de febrer es va realitzar la etapa entre Sagunt i la Capital Valenciana es van viure moments emocionants durant 118 quilòmetres de carrera. El públic esperava amb algaravia en la meta situada en Maestro Rodrigo 107 al costar del carrer la Safor. La classificació general va quedar en mans de la suïssa Marlen reusser(Team SD-Worx-Protime)completant el podi la polonesa Katarzyna Niewiadoma(Cayon-Sram Racing) i la neozelandesa Niamh Fisher-Black(Team SD-Worx Protime).

Al voltant de 30 Voluntari@s Esportius van participar del tancament del carreras de la ciutat de València d’una setmana ciclista emocionant, rebent la gratitud per la labor realitzada. Agustina la nostra jove Voluntària ens va dir: “He viscut una manaña d’alegria, companyonia, diversió i veure el compromís dels Voluntari@s és el que més m’agrade; convide als joves com jo a gaudir d’està experiència”.