VOLS SER VOLUNTARI/A ESPORTIU DEL PRÒXIM MEDITERRANEA TRIATLÓ “COPA DEL MÓN DE TRIATLÓ”?

L’Oficina del Voluntariat Esportiu en col·laboració amb el Trivoluntariat de la Federació de Triatló de la Comunitat de Valenciana, comença la campanya de captació de voluntaris/as per a la 3a Copa del Món de Triatló Una prova on tindrem l’oportunitat de veure en primera persona als millors atletes.

La ciutat tornarà a viure els dies 1, 2 i 3 de setembre, el triatló a més alt nivell, a més de la prova popular de Mediterranea Triatló València.

La 3a Copa del Món de Triatló se celebrarà en la Marina de Valéncia, dins d’un entorn privilegiat del port de València. Una prova que es consolida com a gran esdeveniment esportiu de Triatló internacional d’ Espanya. Ens permetrà gaudir de grans atletes, de la prova popular, oberta tots els públics, i orientada a la promoció d’aquest esport.

Enguany es té per objectiu aconseguir prop de 2000 participants populars que podran triar entre les següents modalitats: Supersprint, Sprint i Olimpico. A més dels triatletes tindran la possibilitat de competir de manera individual o en parelles.

Els horaris de l’esdeveniment seran els següents:

Divendres, 1 de setembre 2023:

Lliurament de Dorsals: 15:30h a 20h

Dissabte, 2 de setembre:

Prova: TRIATLÓ SUPERSPRINT (8:30H) I SPRINT (10:30H)

Prova: FEMENÍ ELIT (15:15H) I MASCULÍ ELIT OLÍMPIC (18:15H) – CAMPIONAT EUROPA

Diumenge 3 de setembre

Prova: TRIATLÓ OLÍMPIC i ESCOLAR (8:30h)

*Tingueu en compte que el voluntari/a haurà d’estar mínim 2 hores abans de l’inici de competició.

Si vols viure aquesta oportunitat com a voluntari/a pots inscriure’t en www.voluntariadodeportivo.com.

Una vegada inscrit, la teua primera cita, serà la formació per a voluntaris en línia es realitzarà el pròxim 29 d’agost a les 19.00 hores, on t’informarem de tots els recorregut de la prova, horaris, funcions etc.

A més, el dijous 31 d’agost ens reunirem en la Marina de València per a recollir l’equipament i fer un reconeixement dels recorreguts de la prova sobre el terreny de la prova.

T’esperem en el pròxim València Triatló i no t’oblides de recollir la teua motxilla, i samarreta de la prova.

Gràcies voluntaris/as per la vostra labor, sou GENIALS