La Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana (FHCV) dona la benvinguda a tots els equips participants equips participants a la històrica i emblemàtica ciutat de València per al European Championship & Spirit of Masters, València 2023, on equips màsters d’hoquei herba de tota Europa competiran per la victòria.

Del 16 de juliol al 23, València s’omplirà amb les categories masculines +55 i +60 i categories femenines +55, +60, +65 i +70.

Aquest Campionat Europeu es desenvoluparà d’acord amb les regles del World Masters Hoquei (WMH) i de la FIH.

En aquesta ocasió el torneig es realitzarà en el camp de la Carrasca i el camp de Tarongers.

L’oficina del Voluntariat Esportiu de la ciutat de València no podia fallar en un esdeveniment així, i participarà en els dos tornejos que es realitzen a la ciutat durant els pròxims mesos, gaudint de l’Hoquei en primera persona

Pots consultar el calendari de la competició en Campionat d’Europa Masters +55 i +60 masculí i +55, +60, +65 i +70 femení:

Quines funcions realitzaran els voluntaris?

Realitzaran funcions de control d’accessos i punts d’informació, permetent gaudir en primera línia de tots els partits d’Hoquei que se celebren durant el torneig.

Hi haurà algun equipament per al voluntari@?

A l’arribada a la instal·lació en el primer torn, els voluntaris/as hauran de dirigir-se a la sala de voluntaris/as situada en la instal·lació de la Carrasca, on rebran una samarreta i una gorra de l’esdeveniment.

T’esperem en el Camp de la Carrasca situat en Camp d’hoquei Carrasca i Tarongers – C/ Serpis, 29, 46022 València

T’agradaria participar en pròxims esdeveniments esportius com a voluntari? Pots inscriure com a voluntari esportiu açí.