València coronarà a les campiones d’Espanya absolutes de gimnàstica rítmica

El Pavelló Font de Sant Lluís serà l’escenari que aculla des del dia 28 de juny fins al 2 de juliol el Campionat d’Espanya individual i autonomies Divina Seguros de gimnàstica rítmica.

València serà l’escenari triat per a coronar a les noves campiones d’Espanya en les diferents categories. A dos mesos del Campionat del Món, que se celebrarà del 23 al 27 d’agost en la Fira de València, Victoria Correia, Teresa Gorospe, Alba Bautista, Lucía González, Marina Cortelles, Polina Berezina i Cristina Korniychuk són les gimnastes del TeamESP que barallaran per aconseguir el títol en la màxima categoria en aquest 2023.

El Campionat d’Espanya reunirà un total de 433 gimnastes procedents de 125 clubs de 16 federacions autonòmiques. De dijous a dissabte se celebraran les jornades classificatòries que donaran lloc a la classificació general, mentre que el diumenge tindran lloc les finals per aparells de benjamí, aleví, infantil, júnior, sènior i primera categoria.

Beques Divina Seguros

Durant el Campionat, Divina Seguros, patrocinador principal de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica, entregarà una beca a les gimnastes que es proclamen campiones en la classificació general en les diferents categories (benjamí, aleví, infantil, júnior, júnior honor, sènior, primera categoria i sènior honor). Aquesta serà la huitena edició del seu programa de beques que va nàixer amb l’objectiu de continuar fent costat als joves gimnastes en les seues carreres esportives.