Busquem voluntari@s per al Triatló València – Platja de la Malva-rosa

El triatló és un esport individual i de resistència, que reuneix tres disciplines esportives: Natació, Ciclisme i Carrera a peu.

El Triatló de València – Platja de Malva-rosa 2022, és una competició organitzada pel club Triatló A Correcuita, dissenyada per a triatletes d’alt nivell com per a triatletes debutants gràcies a les seues condicions geogràfiques, topogràfiques i meteorològiques.

El diumenge 4 de juny es realitzarà el Triatló Malva-rosa, que es realitzarà a la Platja de la Malva-rosa, un Triatló de MODALITAT *SUPER SPRINT 300 m natació + 7,2 km ciclisme + 2,82 km carrera a peu i un altre de MODALITAT SPRINT 750 m natació + 21,32 Km ciclisme + 5,15 km carrera a peu.

Des de l’Oficina del Voluntariat Esportiu de la Ciutat de València estem buscant voluntaris/as, que els agrade l’esport de natació, carrera o ciclisme, i que estiguen disposat a ajudar-nos diumenge que ve en el desenvolupament de la prova.

L’horari de voluntariat serà a les 7.30 hores en el Passeig marítim, a l’altura del Pavelló Malva-rosa, (C/ José Ballester), per a distribuir-nos en les àrees d’avituallament, transicions, carrera a peu, ciclisme etc.

A més, els voluntaris/as seleccionats rebran un pack de voluntari/a amb una samarreta exclusiva de la prova i l’avituallament.

Si tens algun dubte, t’esperem dimarts que ve 30 de maig, a la sala de conferències per a realitzar la formació de voluntaris/as corresponent.