WORLD MASTERS HOQUEI EUROPEAN CUP VALÈNCIA 2023

La Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana (FHCV) dona la benvinguda a tots els equips participants equips participants a la històrica i emblemàtica ciutat de València per al European Championship & Spirit of Masters, València 2023, on equips màsters d’hoquei herba de tota Europa competiran per la victòria.

Del 23 de juny al 01 de juliol València s’omplirà amb les categories masculines +65, +70 i +75.

Del 16 de juliol al 23, València s’omplirà amb les categories masculines +55 i +60 i categories femenines +55, +60, +65 i +70.

Aquest Campionat Europeu es desenvoluparà d’acord amb les regles del World Masters Hoquei (WMH) i de la FIH.

Una competició nacional que reunirà els equips +40 masculins de Atlètic Terrassa, Honigvogel, Club de Camp, Sanse Complutense, CD Terrassa, Comunitat Valenciana, RC Jolaseta, Sarrià, Túria CH, Sardiner HC, Línia 22 Menorca, Club Egara, RS Tennis, Atlètic Sant Sebastià i als +40 femenins de Trident Cat, Madrid Ladies, Jab, Túria CH, Costa Cantábrica, Comunitat Valenciana, Raquetes de Mijas i Sanse Complutense.

En la categoria +50 masculí, els equips participants seran: Club Egara, Atlètic Terrassa, Manzanares, Raquetes de Mijas, RC Polo, RC Jolaseta, Comunitat Valenciana i HockeyMur.

En aquesta ocasió comptarem amb quatre camps de joc en la capital de València, el camp de Beteró i el camp de la Carrasca, el camp de Tarongers i el camp de Cheste.

L’oficina del Voluntariat Esportiu de la ciutat de València no podia fallar en un esdeveniment així, i participarà en els dos tornejos que es realitzen a la ciutat durant els pròxims mesos, gaudint de l’Hoquei en primera persona.

Com puc ser voluntari/a?

Per a ser voluntari/a has d’agradar-te l’hoquei herba i tindre disponibilitat per a participar en algun dels dos tornejos, que se celebraran a la ciutat, els dies del 23 juny a l’1 de juliol, així com els dies 16 al 23 de juliol.

Com s’organitzaran els voluntaris?

S’organitzaran en torns de matí i vesprada, durant el torneig.

Quines funcions realitzaran els voluntaris?

Realitzaran funcions de control d’accessos i punts d’informació, permetent gaudir en primera línia de tots els partits d’Hoquei que se celebren durant el torneig.

Hi haurà algun Equipament?

Els voluntaris/as rebran una samarreta de l’esdeveniment.

On m’he d’inscriure?