T’agradaria ser voluntari/a del torneig BBVA Open Internacional de València?

El torneig BBVA Open Internacional de València, que tindrà lloc del 10 al 18 de juny.

El Torneig BBVA Open Internacional València, de la mà de Anabel Medina i Tennium, albergarà en l’Sporting Club de Tennis un trofeu amb premis de fins a 125.000$ per als seus participants, consolidant-se com l’únic torneig WTA de la història de la Comunitat Valenciana i un dels pocs que se celebren en territori espanyol.

La creadora i directora del torneig, al costat d’una de les majors empreses esportives d’Europa, organitzadora de certàmens com el Trofeu Conde de Godó a Barcelona, l’ATP Argentina Open a Buenos Aires, el European Open a Bèlgica, les finals de la Copa Davis 2023 a València i Màlaga i la Hopman Cup, ja treballen en el quadre final on s’espera que compareguen jugadores del Top 50 mundial.

Entre elles, ja ha confirmat la seua participació Sara Sorribes, que serà cap de cartell.

Aquesta nova sinergia, unida al suport com a patrocinador principal de BBVA, certifica la intenció ja presentada en l’edició de 2022 de créixer com a torneig WTA i poder reunir en la capital del Túria a algunes de les millors jugadores del circuit internacional.

Com puc ser voluntari/a?

Per a ser voluntari/a hauràs de tindre passió pel tennis, i tindre una àmplia disponibilitat des del dia 10 al 18 de juny, per a participar en l’esdeveniment que se celebrarà en el Club Sporting Tennis València.

Com s’organitzaran els voluntaris?

Es realitzaran diversos horaris al llarg del torneig, compresos entre les 09.00 a 21.00 hores.

Quines funcions realitzaran els voluntaris?

Principalment realitzaran labors d’atenció al públic i control d’accessos.

Tindré algun equipament?

Els voluntaris/as tindran samarreta de l’esdeveniment, i l’avituallament corresponent al torn oferit.

Hi haurà formació per als voluntaris?

Recordar-te que el dia 30 de maig realitzarem la formació de voluntaris/as dels voluntaris/as, per a dotar al voluntari/a de tota la informació necessària del torneig, per al correcte desenvolupament de la seua labor.

On em dec incribir?

El BBVA Open Internacional de València comptarà de nou amb el suport d’institucions públiques com l’Ajuntament de València, Generalitat Valenciana i la Diputació de València, juntament amb entitats privades com la Fundació Trinidad Alfonso, Volvo, RFET, Diputació de València, Arròz Dacsa, Melt Group i Benet Soluciones.