La Carrera de la Dona Central Lletera Asturiana de València, segona prova del XIX Circuit de la Carrera de la Dona “Central Lletera Asturiana” ha presentat el seu nou circuit totalment remodelat, molt més bonic i amb avingudes més àmplies perquè la marea rosa puga córrer de forma més fluida.

La gran cita de la marea rosa en la capital del Túria serà el pròxim 23 d’abril. L’eixida i la meta són com abans de la pandèmia en la Carrera de la Dona de València. Torna l’emocionant meta en el passeig Marítim, amb el muntatge de la zona d’aeròbic i fitness a l’esplanada annexa a l’Hotel Les Arenes (pegat a la platja).

El que no canvia és l’esperit solidari, amb tot el suport a la *AECC per a la lluita contra el càncer de mama com a la lluita contra la violència de gènere. Totes tornarem a estar unides pel mateix número en el dorsal: el 016, el telèfon d’atenció a les víctimes de violència de gènere.

A més, a València hi haurà la possibilitat d’adquirir fins a 50 dorsals 100% solidaris a favor de *Xarxa, l’Associació Valenciana de Dones amb Discapacitat.

Les inscripcions ja estan obertes en la pàgina web oficial amb un màxim de 8.000 participants.

L’Oficina del Voluntariat Esportiu de València es compromet un any mes amb aquesta prova esportiva, col·laborant en les àrees tan importants com, repartiment de dorsals, avituallament, eixida-Meta, vestuari. Per aquest motiu es posa en marxa la campanya de captació de voluntaris/as que hauran de registrar-se en la pàgina web www.voluntariadodeportivo.com per a poder participar de manera activa en l’esdeveniment.

Els torns dels voluntaris/as seran el diumenge de 08.00 a 11.30 hores i els dies de fira del corredor en horari de 10 a 14 i de 16 a 20 hores en Fira de València Pavelló 8.

FES-TE VOLUNTARI@