El diumenge 2 d’abril de 2023 tindrà lloc la nova edició de la Carrera Solidària 1km1vida a València. Aquest esdeveniment no competitiu que busca promoure els valors de l’esport, la integració i la solidaritat comptarà amb diferents modalitats disponibles. Les eixides es realitzaran cada 15 minuts per grups organitzats de màxim 50 persones; des de les 8.00 fins a les 13.00 h.

En aquest recorregut cada punt quilomètric es trobarà senyalitzat i a més comptarem amb un punt d’avituallament líquid per a tots els corredors/as en finalitzar la prova, tant en la zona d’eixida com en la d’arribada.

En aquesta edició, que es realitzarà pels jardins del llit del riu Túria, tens disponibles dues variants de la carrera:

•        La modalitat 5k

És la carrera de 5 quilòmetres, que podrà completar-se tant caminant com corrent. Està modalitat ha sigut creada perquè puga ser realitzada per qualsevol persona al seu ritme ja que l’important no és arribar a la meta, si no que gaudis i ens acompanyes en aquest dia tan especial.

Les eixides d’aquesta modalitat estan programades per a les 8.45, 9.45, 10.45, 11.45 i 12.45 hores.

•        La modalitat 10k

Aquesta carrera que tindrà un recorregut de 10 quilòmetres està destinada per a persones amb una major preparació, ja que només es podrà completar corrent.

Les eixides d’aquesta modalitat estan programades per a les 8.00, 8.15, 8.30, 9.00, 9.15, 9.30, 10.00, 10.15, 10.30, 11.00, 11.15, 11.30, 12.00, 12.15, 12.30 i 13.00 hores.

La zona principal de la carrera estarà situada en la pista d’atletisme del llit del riu Túria.

Tots els beneficis de la teua inscripció aniran destinats a la Fundació Vicente Ferrer per a la construcció d’un centre d’educació especial per a xiquetes i xiquets amb paràlisi cerebral en Dornala, en el sud de l’Índia. Aquesta iniciativa també persegueix l’objectiu d’apadrinar al major nombre possible de xiquetes i xiquets ja que a través de l’apadrinament podem contribuir a la formació d’aqueix xiquet i acompanyar-li en totes les seues etapes de creixement. Aquesta sí que és la nostra autèntica carrera d’ultra fons!

A més, l’Oficina del Voluntariat, col·laborarà un any mes en aquesta prova, col·laborant amb prop de 60 voluntaris/as que recolzaran en l’àrea esportiva, garantint la seguretat dels participants.

Si t’agrada el voluntariat, i cerques una manera de sumar-te a un projecte benèfic com aquest, aquesta és la teua oportunitat.

Fes-et voluntari en www.voluntariadodeportivo.com

#yosoyvoluntario