S’obri el termini per a inscriure’s als cursos de Voluntariat Esportiu que ofereix el Servei d’Esports de la Universitat de València juntament amb l’Oficina del Voluntariat Esportiu de la Fundació Esportiva Municipal de València.

El Programa “VOLUNTARIAT ESPORTIU DE VALÈNCIA”, la finalitat del qual és el foment i la promoció del voluntariat i la seua formació, regulant la seua participació en els esdeveniments esportius que se celebren a la ciutat de València.

Si eres alumne de la Universitat de València, i t’agrada l’esport. El voluntariat Esportiu és una manera de posar a prova les teues capacitats, retornant el teu granet d’arena a la societat, convertint-se en agent de canvi de la societat, gaudint de l’esport en primera persona.

Realitzant la labor de voluntariat podràs participar en els grans esdeveniments que se celebren a la ciutat de Valéncia com la Marató València Trinidad Alfonso, 15K Oberta a la mar, 15K Nocturna o el Circuit de carreres Populars de València.

És una oportunitat on podràs realitzar funcions i fer costat als atletes a millorar els seus temps, fent tasques com a control de recorregut, control d’accessos boxs, avituallaments, vestuari, lliurament de dorsals.

A més, en tots els esdeveniments tindràs el corresponent kit del voluntari/a, com a avituallament, samarreta etc.

Els alumnes que s’inscriguen a través del Servei d’Esports de la Universitat de València podran aconseguir crèdits ETCS que permetran t’ajudaran a aconseguir finalitzar la teua carrera.

Els cursos estaran compostos per una formació teòrica de 6 hores que es realitzarà en el Complex Esportiu de la Petxina de Valéncia, i una formació practica de 24 hores, que es realitzarà durant els diferents esdeveniments oferits.

Les dates dels cursos per al segond quadrimestre seran:

1º-Curs Carreras Populares 1/2023: del 22 de febrer fins al 23 de Abril (Carrera 10KFEM, Carrera de la Dona y Circuit de Carreres Populars)

2º- Curs Carreras Populares 2/2023: del 18 de abril hasta el 14 de Maig (Carrera de las empreses y Circuit de Carreres Populars)

3º- Curs Carreras Populares 3/2023: del 23 de maig hasta el 11 de Juny

(Triatló Malvarrosa y Circuit de Carreres Populars)

Pots inscriure’t en UVdeportes i viu l’experiència del voluntariat Esportiu

FES-TE VOLUNTARI@