La prova entrega un trofeu d’agraïment a l’Oficina del Voluntariat Esportiu de València pel seu treball durant aquests anys.

València (06-02-23) El 10K València Ibercaja ha fet lliurament d’un trofeu a manera d’agraïment a l’Oficina del Voluntariat Esportiu de València. D’aquesta manera, l’Organització de la carrera ha volgut reconéixer el lliurament i labor dels centenars de voluntaris que des de fa ja més de 10 anys fan possible que la prova es duga a terme de la millor forma possible.

Leandro Ródenas, coordinador d’aquesta Oficina, dependent de la Fundació Municipal Esportiva del Ajuntament de València, ha sigut l’encarregat, al costat d’alguns dels voluntaris que no es perden la cita, de recollir aquest reconeixement de la mà del director del 10K València Ibercaja, Álex Aparicio.

“No descobrisc res si us dic que els voluntaris en general i els de l’Oficina en particular, són una peça clau perquè la celebració de la nostra prova, i la de moltes altres a la ciutat”, ha assegurat Aparicio. “Gràcies a la seua labor, lliurament i dedicació desinteressada podem gaudir d’aquesta gran festa cada any. Aquest reconeixement -ha continuat- és més que merescut, i amb ell només volíem retornar-los alguna cosa de tot el que ells ens entreguen en cada edició”.

En cada carrera, els voluntaris es deixen la pell tant durant els dies previs en la Fira del Corredor com durant el dur dia de la carrera. Amb funcions tan essencials com el lliurament del dorsal o l’aigua en els avituallaments.

L’acte de lliurament d’aquest reconeixement ha tingut lloc en el centre mèdic Quirónsalud Mercat de Colón de València. Quirónsalud s’ha unit enguany com Healthcare Partner al 10K, sent així el seu nou centre mèdic l’escenari triat per a aquesta trobada i Joaquín Montenegro, gerent d’aquest centre i de l’Hospital Quirónsalud de València, l’amfitrió d’aquest.

A aquest lliurament, han assistit, a més d’Álex Aparicio, director del 10K València Ibercaja, José Manuel Brotons, creador de l’Oficina del Voluntariat Esportiu de la Fundació Esportiva Municipal, José Gil, director provincial de València d’Ibercaja, patrocinador principal de la carrera, i Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso; entre altres col·laboradors i patrocinadors com Hyundai Autiber Motor, Vehicle Oficial de la carrera.