La Fundació Esportiva Municipal organitza un any més la seua tradicional prova nadalenca, la Sant Silvestre Popular Valenciana, la carrera més divertida, lúdica i festiva del calendari que torna després de dos anys sense celebrar-se a causa de la crisi sanitària. Aquesta edició comptarà amb un traçat de 5.000 metres que portarà als participants a recórrer carrers emblemàtics de la ciutat, eixint del carrer Xátiva i finalitzant en la Plaça de l’Ajuntament.

La prova comptarà amb un total de 17.400 dorsals, dels quals 400 seran de modalitat competitiva

Les inscripcions a la modalitat competitiva (400 dorsals), només podran realitzar-se en les oficines de la S.D Correcaminos situada en la C/ Arquebisbe Fabián y Fuero 14, des del 12 al 27 de desembre de 2022 de 9:30h a 13:30h i de 16:30h a 20:00h. Els requisits per a aquesta inscripció es poden trobar en el reglament de la prova, que es pot trobar en les xarxes socials i web de la Fundació Esportiva Municipal.

Respecte a la modalitat no competitiva (17.00 dorsals), les inscripcions es realitzaran en les plantes d’esports de les botigues d’El Corte Inglés de nou Centre, Pintor Sorolla i Avinguda de França fins al 30 de desembre.
El cost d’inscripció per a totes dues modalitats serà de 1€ que anirà destinat íntegrament a AVAPACE.
 
Informació de la prova
Quan? Divendres, 30 de desembre de 2022 a les 20.00 h.
On? Plaça de l’Ajuntament.
Distància? 5.000 metres.