Dimecres passat 21 de desembre, els voluntaris/as van tindre una cita molt especial, estaven convocats a les 21.00 hores a la sala Vip del Pavelló Font Sant Lluís per al tradicional sopar de Nadal de l’Oficina del Voluntariat.

Sobre les 21.00 hores van acudir un centenar de voluntaris/as a la cita, on aquesta vegada ells eren els protagonistes i abans de començar l’acte, vam procedir a realitzar una gran foto de família en la pista de la instal·lació.

L’acte va comptar amb la presència del Regidor d’ Esports Sr. Javier Mateo García, el director gerent de la FDM València Sr. Borja Santamaria, on en finalitzar el sopar, van aprofitar per a felicitar la gran labor que realitzaven els voluntaris/as dia a dia en l’esport de la ciutat, i animant-los per a començar un any 2023 amb molts més esdeveniments esportius, que no podrien ser possible sense la seua labor i suport desinteressat.

El regidor Sr. Javier Mateo García, aprofite per a fer lliurament de l’equipament oficial de l’Oficina del Voluntariat, aquells voluntaris/as que han participat en mes de 10 esdeveniments esportius. A més, enguany com a novetat es va entregar una placa en reconeixement als voluntaris/as que mes esdeveniments havien participat en aquest any 2022. Els voluntaris/as guardonats van ser: Dña Mónica Paolucci amb 43 esdeveniments, Sr. Ángel Rodríguez amb 40 esdeveniments, i Sr. Antonio Asensio amb 39 esdeveniments.

Tot seguit vam procedir a repartir i sortejar tots els premis que havíem rebut dels diferents col·laboradors i organitzadors d’esdeveniments que havia col·laborat l’Oficina del Voluntariat durant l’any 2022.

-25 Equipaments oficials de Luanvi

-2 Entrades de Bioparc

-4 Xandall del València BC.

-3 Caixes de vi de l’empresa Associació Esportiu Nou Pindaro  Me gusta Correr

-10 Dorsals del Circuit de Carreras Populares Caixa Popular

-1 Mallot Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana

-1 Estic d’Hoquei València

-4 Motxilles de Intersport València

-20 Pack d’obsequis de Coca-Cola

-3 Premis de “Reconeixement de voluntaris “de Sedesport

-Samarretes de la Marató de València

-Samarretes 15 K Nocturna València Mediolanun

-Samarretes Mediterrània Triatló

Sobretot, donar les gràcies a tots els voluntaris/as que feu possible que l’esport de la ciutat de València puga créixer cada any amb una col·laboració desinteressada.

DSC_4907-1

Image 1 of 39