La 37é edició de la Sant Silvestre Popular de València, la carrera més divertida, lúdica i festiva del calendari que torna després de dos anys sense celebrar-se a causa de la crisi sanitària.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de València, Javier Mateo, ha destacat que “després de dos anys sense poder celebrar la Sant Silvestre a València a causa de la COVID-19, recuperem aquesta prova amb molta il·lusió i amb moltes ganes de recórrer aquests 5.000 metres per la nostra ciutat, eixint des del carrer Xátiva i acabant en la Plaça de l’Ajuntament gaudint d’una prova no sols esportiva, sinó també lúdica, social i sobretot solidària. Recordem que tots els diners recaptats va íntegrament a AVAPACE i animem a tots els ciutadans i ciutadanes a gaudir d’aquesta 37é edició de la Sant Silvestre, una carrera que no té límit d’edat que sobretot és festiva i en la qual gaudir de la nostra ciutat, gaudir de l’esport i fer-lo, a més per a tancar l’any d’una manera solidària.”.

Les inscripcions a la modalitat competitiva (400 dorsals), només podran realitzar-se en les oficines de la S.D Correcaminos situada en la C/ Arquebisbe Fabián y Fuero 14, des del 12 al 27 de desembre de 2022 de 9:30h a 13:30h i de 16:30h a 20:00h. Els requisits per a aquesta inscripció es poden trobar en el reglament de la prova, que es pot trobar en les xarxes socials i web de la Fundació Esportiva Municipal.

Respecte a la modalitat no competitiva (17.00 dorsals), les inscripcions es realitzaran en les plantes d’esports de les botigues d’El Corte Inglés de nou Centre, Pintor Sorolla i Avinguda de França fins al 30 de desembre. El cost d’inscripció per a totes dues modalitats serà de 1€ que anirà destinat íntegrament a AVAPACE.

En aquest sentit, Pau Pérez Rico ha indicat que hi ha prou demanda entre la gent que visita els centres d’El Corte Inglés. “Els dies que portem fent les inscripcions, per la qual cosa hem pogut comprovar, els nostres companys ens diuen que hi ha una demanda altíssima. Són dates que els nostres centres estan plens de gent fent compres nadalenques i tant per megafonia com cartelleria recordem que hi ha una carrera el dia 30 i molta gent s’anima a comprar els dorsals. Tindrem molt bona participació enguany”.

Finalment, Juan Chiner, s’ha mostrat emocionat per formar part d’aquesta edició en l’aniversari de AVAPACE. “Us agraïm que hàgeu pensat en nosaltres, és una prova que nosaltres la fomentem cada any i que es pot fer passejant, amb la teua mascota… a més, enguany és molt especial perquè complim 50 anys i 12 fent esport amb els nostres fills. Animem que tots recullen el seu dorsal i participen aquest dia per a fer esport i acomiadar l’any”.