XII Volta a peu als falles València

El Circuit de Carreras Populares Ciutat de València 2022 continua el seu calendari amb la 12a Volta a peu als falles de València que tindrà lloc el diumenge 20 de novembre a partir de les 9 hores. En aquesta ocasió, la carrera tindrà un recorregut de 5.000 metres.

Com en totes les edicions del Circuit, aquesta prova compta amb la modalitat no competitiva de marxa a peu i marxa nòrdica, enfocada a tots els públics i nivells.

Els participants tindran a la seua disposició un servei de vestuari on podran deixar les seues pertinences personals, a més d’un aparcament de bicicletes.

El pròxim 20 de novembre de 2022 la ciutat de Valéncia tornarà a vibrar amb el Circuit de Carreres Populars de València amb l’última carrera de l’any, una carrera que recorrerà el centre de la ciutat, passant pels llocs mes emblemàtics com les Torres de Quart, Torres de Serrano, C/ La Paz i la meta en la Plaça de l’Ajuntament.

Cal destacar que per a aquesta prova es necessitarà la presència de 80 voluntaris/as que amb ganes i il·lusió estaran al peu del canó, perquè, des del primer corredor, fins a l’últim (Marxa nòrdica), arriben a la meta amb tota la seguretat possible.

Cal indicar que els voluntaris/as de l’Oficina del Voluntariat, són la peça fonamental per a l’organització del Circuit de Carreres Populars. On inverteixen el seu temps, esforç i dedicació perquè l’atleta puga superar els seus temps en una carrera tan especial.

A més, el voluntariat no és només és l’esdeveniment, és una família que podràs conéixer a gent meravellosa, de totes les edats, amb la qual viure moments inoblidables i experiències tan gratificants com aquesta.

T’agradaria ser voluntari/a esportiu?

T’esperem en pròxims esdeveniments.