El Circuit de Carreras Populares Ciutat de València 2022 continua el seu calendari amb la 10a Carrera Universitat de València que tindrà lloc el diumenge 16 d’octubre a partir de les 9 hores. En aquesta ocasió, la carrera tindrà un recorregut de 5.600 metres.

Com en totes les edicions del Circuit, aquesta prova compta amb la modalitat no competitiva de marxa a peu i marxa nòrdica, enfocada a tots els públics i nivells.

Els participants tindran a la seua disposició un servei de vestuari on podran deixar les seues pertinences personals, a més d’un aparcament de bicicletes.

El pròxim 18 de setembre de 2022 la ciutat de Valéncia tornarà a vibrar amb el Circuit de Carreras Populares de València amb la prova més antiga del Circuit. En aquesta edició ens traslladem a un barri, que realitza la seua 10ª edició

Cal destacar que per a aquesta prova es necessitarà la presència de 80 voluntaris/as que amb ganes i il·lusió estaran al peu del canó, perquè, des del primer corredor, fins a l’últim (Marxa nòrdica), arriben a la meta amb tota la seguretat possible.

Cal indicar que els voluntaris/as de l’Oficina del Voluntariat, són la peça fonamental per a l’organització del Circuit de Carreres Populars. On inverteixen el seu temps, esforç i dedicació perquè l’atleta puga superar els seus temps en una carrera tan especial.

A més, el voluntariat no és només és l’esdeveniment, és una família que podràs conéixer a gent meravellosa, de totes les edats, amb la qual viure moments inoblidables i experiències tan gratificants com aquesta.

T’agradaria ser voluntari/a esportiu?

Inscriu-te fins a 12 d’octubre de 2022