Tornen els cursos de Voluntariat per als alumnes de la Universitat de València.

Des de dimarts que ve 13 de setembre, s’obri el termini per a inscriure’s als cursos de Voluntariat Esportiu que ofereix el Servei d’Esports de la Universitat de València juntament amb l’Oficina del Voluntariat Esportiu de la Fundació Esportiva Municipal de València.

El Programa “VOLUNTARIAT ESPORTIU DE VALÈNCIA”, la finalitat del qual és el foment i la promoció del voluntariat i la seua formació, regulant la seua participació en els esdeveniments esportius que se celebren a la ciutat de València.

Si eres alumne de la Universitat de València, i t’agrada l’esport. El voluntariat Esportiu és una manera de posar a prova les teues capacitats, retornant el teu granet d’arena a la societat, convertint-se en agent de canvi de la societat, gaudint de l’esport en primera persona.

Realitzant la labor de voluntariat podràs participar en els grans esdeveniments que se celebren a la ciutat de Valéncia com la Marató València Trinidad Alfonso, 15K Oberta a la mar, 15K Nocturna o el Circuit de carreres Populars de València.

És una oportunitat on podràs realitzar funcions i fer costat als atletes a millorar els seus temps, fent tasques com a control de recorregut, control d’accessos boxs, avituallaments, vestuari, lliurament de dorsals.

A més, en tots els esdeveniments tindràs el corresponent kit del voluntari/a, com a avituallament, samarreta etc.

Els alumnes que s’inscriguen a través del Servei d’Esports de la Universitat de València podran aconseguir crèdits ETCS que permetran t’ajudaran a aconseguir finalitzar la teua carrera.

Els cursos estaran compostos per una formació teòrica de 6 hores que es realitzarà en el Complex Esportiu de la Petxina de Valéncia, i una formació practica de 24 hores, que es realitzarà durant els diferents esdeveniments oferits.

Les dates dels cursos per al primer quadrimestre seran:

1r-Curs 15K Nocturna: del 27 de setembre fins al 13 de novembre

2n-Curs Carreras Populars 4: del 13 d’octubre fins al 6 de novembre

3r-Curs Carreras Populars 5: del 3 de novembre fins al 27 de novembre

4t-Curs Marató de València: del 29 de novembre fins al 4 de desembre

Pots inscriure’t en UVdeportes i viu l’experiència del voluntariat Esportiu

FES-TE VOLUNTARI@