45é Volta a Peu als barris de Sant Marcelino i Sant Marcelino

El pròxim 18 de setembre de 2022 la ciutat de València tornarà a vibrar amb el Circuit de Carreras Populares de València amb la prova més antiga del Circuit. En aquesta edició ens traslladem a un barri, que realitza la seua 45 edició.

La carrera amb un traçat de 5750 metres trenca amb l’habitual perfil pla de les cites del circuit, ja que els atletes han de superar dues rampes, que a més de trencar el ritme, incrementen la duresa de la prova, ja de per si mateix complicada perquè molts dels inscrits arriben sense rodatge després de la pausa estival.

Segur que aquesta prova, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració de l’Oficina del Voluntariat Esportiu de València i la Associació de Veïns Sant Marcel·lí i la Associació de Veïns de Sant Isidre, i amb eixida i meta en el Boulevard Sud, tornarà a estar protagonitzada pel sensacional ambient popular.

Cal destacar que per a aquesta prova es necessitarà la presència de 80 voluntaris/as que amb ganes i il·lusió estaran al peu del canó, perquè, des del primer corredor, fins a l’últim (Marxa nòrdica), arriben a la meta amb tota la seguretat possible.

Cal indicar que els voluntaris/as de l’Oficina del Voluntariat, són la peça fonamental per a l’organització del Circuit de Carreras Populares. On inverteixen el seu temps, esforç i dedicació perquè l’atleta puga superar els seus temps en una carrera tan especial.

A més, el voluntariat no és només és l’esdeveniment, és una família que podràs conéixer a gent meravellosa, de totes les edats, amb la qual viure moments inoblidables i experiències tan gratificants com aquesta.

T’agradaria ser voluntari/a esportiu?

Inscriu-te fins a 14 de setembre.