La COPA DEL MÓN DE TRIATLÓ DE VALÈNCIA 2022 tindrà lloc el 3 i 4 de setembre en la Marina Real de València. Una prova que tindrà una participació de prop de 3000 triatletes que realitzaran les tres modalitats de la competició Nadar + Ciclisme + Carrera a peu.

La Copa del Món de València, és un circuit que forma part de les 13 seus que conformen la competició internacional. Per a aquesta seu comptarà amb la participació de 65 esportistes en la categoria masculina i femenina.

La prova tindrà les següents modalitats des de l’olímpica amb 1.5 km de natació, 40 amb bicicleta i 10 km corrent, com a modalitats per als mes novells com: Triatló distancia Sprint: 0,75/20/5 – Campionat Autonòmic de Paratriatló, Triatló per Parelles distancia Sprint: 0,75/20/5, Triatló Supersprint : 0,35/10/2,5 i Triatló per Parelles Supersprint: 0,35/10/2,5

Des de l’OFICINA DEL VOLUNTARIAT ESPORTIU DE VALÈNCIA, en companyia del TRIVOLUNTARIAT de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, coordinaran a prop de 300 voluntaris que participaran durant tot el cap de setmana en els diferents circuits al voltant d’un espai tan icònic de Valéncia, com és el Ves-los i Vents.

Els voluntaris/as s’organitzaran en diferents torns durant tot el cap de setmana, fent tasques tan indispensables per a la prova, com les funcions:

•          Seguretat i Control de recorregut

•          Avituallaments,

•          Natació,

•          Dorsals,

•          Vestuari.

Et convidem a formar part del nostre equip de voluntaris/as, on podràs aportar el teu granet d’arena al TRIATLÓ DE LA CIUTAT. T’esperem el pròxim dia 3 i 4 de setembre per a viure l’emoció única d’una COPA DEL MÓN DE TRIATLÓ.

AVANTATGES PER SER voluntari/a:

-Viure una experiència única de voluntari/a

-Estar en contacte amb el món esportiu del triatló

-Rebràs l’equipament de voluntari/a composta per una samarreta i alguna sorpresa més.

A més, t’informem que es realitzarà una formació en línia el dia 30 d’agost de manera en línia que permetrà donar les claus necessàries per a desenvolupar la teua labor de voluntariat, de la forma mes senzilla possible. No obstant això, el dia 1 de setembre repartirem l’equipament de voluntariat, rebran una samarreta de la prova.

En cas de voler formar part d’aquest equip de voluntaris/as has d’emplenar la sol·licitud en línia Fes-te Voluntari – Voluntariat Esportiu

Apunta’t abans del 28 d’agost, i afig aquesta gran experiència a la teua vida.