València Basket organitza els dies 14,15 i 16 de juliol la segona edició del torneig en modalitat de 3×3
L’ Alqueria del Basket Open 3×3”. Un torneig masculí i un femení,puntuables per al rànquing FIBA, que portarà als millors jugadors de 3×3, i que està obert a tots els jugadors i jugadores que desitgen participar. Gràcies a la participació directa de Red Bull, aquest torneig comptarà amb importants premis.

Gràcies a la col·laboració amb Red Bull, tindrem importants premis per a aquest torneig tant per a categoria masculina com femenina. Els guanyadors del torneig s’emportaran 1.500 euros, els finalistes s’emportaran 1.000 euros, i cadascun dels semifinalistes rebrà 250 euros cadascun. A més, tant el guanyador masculí com el femení seran convidats al prestigiós torneig mundial Red Bull Half Court que l’any passat ja va comptar amb la participació dels equips guanyadors en la seua edició celebrada a Roma.

L’Alqueria del Basket entra en el circuit oficial FIBA 3×3

València acollirà un alt nivell competitiu, amb la presència directa d’equips integrats en el circuit de 3×3, que lluitaran pels punts en joc en el circuit de 3×3 de FIBA. El quadre final es disputarà entre la vesprada del divendres 15 i durant el dissabte 16.

En la competició masculina, la fase final comptarà amb 16 equips, 8 d’ells es classificaran directament pels seus punts FIBA, 4 accediran amb wildcard i 4 eixiran de la fase prèvia que es disputa el dia 14. En la competició femenina, la fase final comptarà inicialment amb 8 equips.

Una primera fase en format OPEN

El dijous 14 de juliol, el torneig disputarà una fase prèvia entre tots els participants no classificats de manera directa. Aquest torneig inicial determinarà les quatre places masculines i les places femenines si la inscripció superara les 8 places disponible

Els voluntaris/as s’encarregaran de recolzar en la instal·lació a l’arribada dels equips, informant d’on es troben les seues pistes de joc, i en el bon desenvolupament de la competició.

Horaris voluntaris:

-Dijous 14 de juliol de 16.00 a 23.00

-Divendres 15 de juliol de 16.00 a 23.00.

-Dissabte, 16 de juliol de 09.00 a 14.00

-Dissabte, 16de juliol de 16.00 a 24:00.

No et perdes l’experiència Red Bull com aquesta. T’esperem