Els Premis al Mèrit Esportiu 2021 reconeixen als millors esportistes i entitats del passat any.

L’esport valencià ha tornat a reunir-se un altre any més per a premiar als principals esportistes, clubs, federacions i altres entitats que majors mèrits van contraure durant l’any passat 2021. L’edició XXII dels Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València s’ha celebrat en la vesprada de hui en la sala d’actes del Complex Esportiu Cultural Petxina, amb la presència de la fins ara regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Pilar Bernabé.

Durant l’acte, que ha tingut com a lema i fil conductor ‘Somriure’, s’han atorgat un total de 29 premis per a reconéixer el treball dels clubs i esportistes de la ciutat de València. S’han premiat tots els àmbits esportius, des de l’esport escolar, passant pel popular o l’esport adaptat. Així com el treball dels voluntaris, les organitzacions implicades en el desenvolupament dels esdeveniments esportius o el Premi Amorós, que reconeix tota una vida vinculada a l’esport i que enguany ha sigut per al President d’Honor del Llevant UD, Francisco Fenollosa “Paquito”.

Voluntariat esportiu

Dins d’aquesta categoria, Teresa Henares i Antonio José Asensio s’han alçat amb el premi a la voluntària i el voluntari més destacat, respectivament. La Fundació Diagrama ha sigut premiada com l’entitat que més ha donat suport al moviment del voluntariat.