La millor instal·lació d’Europa per als millors xicotets esportistes d’Espanya. Aquesta equació d’èxit assegurat conforma el naixement de L’ Alqueria del Minibásket, la competició en categoria aleví que posarà el colofó a la temporada amb la presència de les pedreres nacionals. Des del 21 al 24 de juny es desenvoluparà aquest torneig a València que pretén consolidar-se en un futur com un referent de qualitat amb la presència de totes les federacions regionals.

Tant en categoria femenina i masculina, L’ Alqueria del Minibásket presenta un llistat de participants que preveu una alta competència per obrir el palmarés d’un torneig que ve avalat per l’organització de MHL Sports. Els alevins del Divina Segurs Joventut de Badalona, Movistar Estudiants, València Basket i Herbalife Gran Canària seran presents en la capital llevantina per a mesurar les seues forces en tota una Copa d’Espanya per a la generació del 2010-11

En ‘xiques’ el llistó d’exigència no baixa. Ja han confirmat la seua presència les plantilles del Sant Adriá, Perfumeries Avinguda de Salamanca, Mann Filter Stadium Casablanca, Cèltica de Vigo, Movistar Estudiants i València Basket, configurant un quadre de competició d’allò més atractiu i en el qual la igualtat es presagia com una de les notes més significatives.

L’ Alqueria del Minibásket pren llum amb l’ambició de convertir-se en una reunió on es troben els millors equips alevins de cadascuna de les federacions regionals. Galícia, País Basc, Navarra, Aragó, Catalunya, Comunitat Valenciana, Castella i Lleó, Madrid, La Rioja, Múrcia, Canàries… estaran representades en una cita el model i el format de la qual s’assembla al d’una Copa d’Espanya. L’espectacle està assegurat gràcies a la il·lusió que brilla en la desimboltura del joc de les peque-estreles i als valors d’esforç, respecte i esportivitat que emanen del minibásket.

Els voluntaris/as s’encarregaran de recolzar en la instal·lació a l’arribada dels equips, informant d’on es troben les seues pistes de joc, així com recolzant en labors com mopes, aplegapilotes, avituallaments etc.

Els horaris que realitzaran els voluntaris/as seran:

o      Divendres 24 de juny de 08.30 a 15.00

o      Divendres 24 de juny de 15.00 a 21.00.

o      Dissabte, 25 de juny de 08.30 a 15.00

o      Dissabte, 25 de juny de 15.00 a 21.00.

o     Diumenge, 25 de juny de 8.30 a 15.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *