El BBVA Open Internacional València 2022 aterra en gran a la ciutat de la mà de Anabel Medina i Tennium. Una sinergia que, unida al suport del patrocinador principal BBVA, és la clara mostra de l’aposta pel creixement sostenible d’un torneig que reunirà a València a algunes de les millors tennistes del circuit internacional.

El Torneig BBVA Open Internacional València, de la mà de Anabel Medina i Tennium, portarà el millor tennis femení a la capital del Túria, que del 4 al 12 de juny de 2022 albergarà en l’Sporting Club de Tennis un trofeu amb premis de fins a 115.000$ per als seus participants, convertint-se en el primer torneig WTA125 de la història de la Comunitat Valenciana i un dels pocs que se celebren en territori espanyol.

De fet, cinc de les jugadores que visitaran la capital del Túria ja es troben entre les 100 millors del món: Anastasiya Potápova, número 78; Dalma Galfi, número 91; Arantxa Rus, número 74; Mayar Sherif, número 62 i l’espanyola Nuria Párrizas (número 52).

L’oficina del Voluntariat Esportiu de la ciutat de València participarà amb prop de 35 voluntaris/as que de manera desinteressada estaran tots els dies del torneig secundant perquè tot l’esdeveniment es desenvolupe de la forma mes reeixida i professional possible.

Els voluntaris estaran *dividits en dos torns de 10.00 a 15.00 i de 15.00 a 20.30 hores.

Entre les seues funcions estaran la d’oferir informació sobre l’esdeveniment i recolzar en l’acomodació dels espectadors per a gaudir del millor tennis femení de la comunitat.

No esperes mes i veuen a recollir el teu kit de voluntari/a