L’Oficina del Voluntariat té una nova cita del Circuit de Carreras Populares de València 2022, que ens espera aquest diumenge 15 de maig amb els 5.000 metres que discorreran pel barri de Campanar

Com en totes les edicions del Circuit, aquesta prova compta amb la modalitat no competitiva de marxa a peu i marxa nòrdica, enfocada a tots els públics i nivells.

En finalitzar la prova, se celebrarà la carrera de menors de 14 anys amb les categories no competitives i mixtes. En funció de l’edat es realitzaran diferents distàncies: Sub14 (1.000 m), Sub12 (800 m), Sub10 (600 m) i Pre-benjamí (400 m).

Els participants tindran a la seua disposició un servei de vestuari on podran deixar les seues pertinences personals, a més d’un aparcament de bicicletes.

Tant en aquesta, com en les següents carreres, qui ho desitge pot apuntar-se en la modalitat no competitiva de «marxa a peu» i «marxa nòrdica». D’aquesta manera, els participants que es decanten per aquesta modalitat poden gaudir del recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor.

Una vegada acabada la carrera principal, sobre les 10.15 hores, tornarà la prova específica per a menors de 14 anys. En ella podran participar fins a 300 xiquets/as. Serà la quarta cita del calendari 2022 que compte amb aquesta categoria enfocada a la participació dels més xicotets. Les distàncies d’aquesta modalitat s’adaptaran en funció de l’edat: un quilòmetre per als Sub-14, 800m per als Sub-12, 600m per als Sub-10, 400m per als Pre-Benjamí i 200m per als menors de cinc anys. A l’ésser unes proves de caràcter formatiu i lúdic, es contempla la possibilitat que algunes d’aquestes carreres es complementen amb activitats com a exercicis de calfament, volta a la calma o estiraments.

Quant a la recollida de dorsals, per a evitar aglomeracions, s’habilitaran dos dies a la Botiga Intersport Ademuz situat al Parc Comercial Ademuz (tel. 961487832). Les dates de recollida seran el divendres 13 de maig, de 17:00h a 21:00h, i el dissabte 14, de 10.00h a 21:00h. El dia de la carrera també és possible recollir el dorsal des de 1h 30 minuts abans de la prova en la zona d’eixida.

Per a efectuar la recollida del dorsal serà necessari presentar el DNI. En el cas de recollir el d’una altra persona, s’haurà d’aportar l’autorització signada de la mateixa i la fotocòpia del DNI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *