La carrera es realitzarà el pròxim dia 30 d’abril, amb l’objectiu d’ajudar al poble ucraïnés, el 100% de l’aportació econòmica que es recapte anirà destinat per a Comsión Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR).

L’Oficina del Voluntariat Esportiu col·laborarà en aquesta prova realitzant les labors de suport logístic, per a garantir la seguretat dels corredors i que l’esdeveniment tinga el seu èxit.

L’eixida tindrà lloc a les 10.00 hores des del jardí del Palau de la Música de Valéncia.

Els voluntaris es concentraran el dissabte a les 8.30 hores en el lloc d’eixida, per a realitzar les labors de control de recorregut, guardarroba i avituallament.

L’oficina del Voluntariat se suma a aquesta carrera col·laborant en la captació i col·laboració del voluntariat de la ciutat. El dijous que ve 28 d’abril es realitzarà una formació per a tots ells a la sala de Conferències del Complex Esportiu de la Petxina a partir de les 18.00 hores.

A més, si vols col·laborar amb la causa tens l’opció de comprar el Dorsal 0: aportació lliure. Si no pots córrer, pots contribuir igualment amb un dorsal 0 per a realitzar la teua donació.

T’esperem dissabte que ve 30 d’abril a les 8.30 hores en l’antic llit del riu Túria, al costat del Palau de la Música de València.

T’esperem de voluntari/a