València acollirà el diumenge 24 d’abril, la carrera “Posa-li Fre” per la seguretat viària.

El diumenge 24 d’abril de 2022, torna la carrera “Posa-li Fre” per la seguretat viària, una carrera que té l’objectiu de conscienciar a la societat la importància de la seguretat viària per a reduir les mates d’accident de trànsit.

La prova organitzada per Atresmedia i amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, amb el patrocini de Fundació AXA, destinara la recaptació de les inscripcions al projecte d’atenció integral i psicològica a les mates i familiars d’accidents de trànsit.

L’eixida serà a les 9.00 del matí des de la Avd. Germans Maristes, al costat del Pavelló Font Sant Lluís.

La carrera tindrà 2 modalitats, una de 5km, i una altra de 10km, fixant-se un temps màxim per a cobrir la prova més llarga de 1h i 15 min.

Al finalitzar es realitzaran les carreres infantils de manera gratuïta per als més xicotets. de manera gratuïta per als més xicotets.

La retirada de dorsals durant el cap de setmana previ a l’esdeveniment, en el Complex Esportiu de la Petxina, situada en el Passeig de la Petxina nº42 de València, però el seu horari serà, divendres de vesprada (dia 22/04/2022) de 17.00 hores a 20.00 hores i dissabte (dia 23/04/2022) des de les 10.00 hores fins a les 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.

L’horari de voluntariat pel diumenge 24 serà de 7.30 hores fins a 11.00 hores.

A més, els voluntaris/as rebreu la samarreta de la prova com aquesta:

Inscriu-te com a Voluntari Esportiu