El pròxim 28 de novembre la ‘V Marxa contra la Violència de Gènere, cita no competitiva l’objectiu de la qual és involucrar a la societat en la conscienciació i sensibilització contra la violència de gènere des de l’àmbit de l’esport.


La ‘V Marxa contra la Violència de Gènere se celebrarà el diumenge 28 de novembre, sobre un recorregut de 5,5 quilòmetres, amb eixida (10:00h.) i arribada en el Passeig de l’Albereda i que travessarà el Pont de les Flors per a recórrer la ronda interior: Colón, Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueries i el Pont del Real per a tornar a l’Albereda.
Per a aquest esdeveniment comptarem amb prop de 50 voluntaris/as que col·laboraran en el desenvolupament de la prova, realitzant funcions de recorregut, avituallament, i vestuari.
A més de la Marxa, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració de Divina Pastora Segurs, El Corte Inglés, Coca-Cola i La Caixa i estan previstes diferents activitats complementàries i d’animació, com a classes col·lectives de fitness llatí, exhibicions de diferents disciplines esportives i tallers realitzats per algunes de les associacions que treballen amb el col·lectiu de dones maltractades.
La recaptació de la inscripció, que serà de 2€ simbòlics i que es pot realitzar en les plantes d’Esport dels centres d’El Corte Inglés a València de Pintor Sorolla, Avinguda de França i Nou Centre, es destinarà a dues associacions: l’Associació Alanna, que treballa contra l’exclusió social i a favor de la integració i la igualtat de les dones a través de programes amb els col·lectius més vulnerables, com a menors o famílies i l’Associació de Voluntaris d’Acolliment Familiar (AVAF ) amb més de 30 anys d’experiència en actuacions preventives amb menors en situació de risc d’exclusió social, famílies multiproblemàtiques o el suport a famílies que es troben en situació d’acolliment familiar en totes les seues modalitats.