El pròxim 5 de desembre de 2021, València acollirà la seua gran prova anual de l’atletisme internacional. “Marató de València EDP”, una prova que recuperarà al corredor popular amb prop de 16000 participants de més de 108 nacionalitats diferents.

La prova donarà principi a les 8.15 hores amb l’eixida de corredors d’Elit i que cada 15 minuts aniran realitzant-se les 4 eixides programades.

A més, els voluntaris/as tindran una targeta de Bonobús que podran arribar al punt de reunió amb transport públic.

Prop de 100 voluntaris/as de l’Oficina del Voluntariat col·laboraran com a voluntari/a en una prova popular realitzant labors de punts d’informació, control de recorregut i suport al dispositiu de l’Eixida de l’esdeveniment.

Els dies divendres 3 i dissabte 4 de desembre els voluntaris/as es trobaran en el Museu de la Ciutat de les Arts i de les Ciències col·laborant en el repartiment de la borsa de corredor a tots els participants. Els voluntaris/as es reuniran principi de cada torn en l’encreuament entre el Museu Príncep Felip i l’Hemisferic, per a realitzar la reunió inicial i procedir a distribuir-se per àrees

Els horaris de voluntaris/as de la fira són:

Divendres de 08.00 a 15.00 hores

Divendres de 14.00 a 21.00 hores

Dissabte de 14.00 a 21.00 hores

Dissabte de 08.00 a 15.00 hores

El diumenge els voluntaris/as assignats al punt d’eixida canviaran el seu punt de trobada habitual, reunint-se a les 6.30 hores en l’encreuament Avd Germans Maristes encreuament C/Estimant Granell Mesado. Una vegada tots junts s’encarregaran de distribuir-se pels calaixos blaus de la tercera onada (8.45 h.) i calaix rosa de la quarta onada a les (09.00 h)

Els voluntaris/as en l’eixida estaran en l’obertura de boxs i els cordons d’aquesta. Amb l’objectiu de portar a tots els corredors fins a l’eixida.

Us animem a tots els voluntaris/as que participeu, aneu pujant fotos al twitter amb l’Hastag #Yosoyvoluntario