Diumenge que ve dia 26 de Desembre, i fins al 4 de gener , donarà principi Expojove amb la seua 37a edició, on la Fundació Esportiva Municipal tindrà un estand situat en el pavelló 4, en el qual disposarem d’activitats esportives per als més xicotets.

El lema d’enguany és «CREA» a causa de la designació de València com a Capital Mundial del Disseny l’any 2022. Durant deu dies es podrà gaudir de diverses activitats diàries dedicades a la creativitat en totes les seues dimensions: ciència, art, literatura, etc

La combinació Nadal i esport és particularment especial per al públic al qual van dirigides les nostres activitats i aprofitem per a agrair-vos per endavant la vostra col·laboració.

El lloc de reunió serà l’entrada principal fòrum centre (al costat dels torns d’entrada), on els responsables eixiran a entregar-vos les acreditacions.

Els torns de voluntaris seran de 10.15-15.00 i de 14.30-20.00. a excepció del dia 31 de desembre que serà de 09.00 a 14.00 i el dia 1 de gener de 15.15 a 21.00 hores.

Els voluntaris/as realitzaran funcions d’informació, conscienciació Covid, i ajudaren a garantir les mesures sanitàries.