El dissabte 27 de novembre, Benimàmet acollirà la segona parada del programa Esports al barri ,una iniciativa que pretén fomentar l’activitat física entre les famílies i, al seu torn, donar a conéixer les activitats esportives que poden practicar-se en els diferents barris de València.

L’esdeveniment començarà a les 11.00 hores en la Instal·lació Esportiva Elemental situada en la IDE del Parc Lineal de Benimàmet (aproximadament a l’altura del C/Arquitecte Gilabert) i inclourà activitats, dirigides a xiquetes i xiquets, d’handbol, ball, karate, hoquei o psicomotricitat. L’espai inclourà també una pista de rugbi de xicoteta grandària, en la qual monitores i monitors ensenyaran diverses tècniques i jocs així com uns escacs gegants.

Malgrat que part de la programació de la jornada està pensada per a xiquetes i xiquets, qualsevol persona pot participar en l’esdeveniment. El programa Esports al barri pretén involucrar a tot el veïnat, per això, s’instal·larà un escenari en el qual, d’11.00 a 13.00 hores, es duran a terme diverses classes dirigides obertes a tota la població.

Després de la visita a Benimàmet, el projecte Esports al barri continuarà recorrent els diferents barris de València, fins a novembre de 2022, per a donar a conéixer l’oferta d’activitats esportives de la ciutat.