Yulen Pereira, del club Sala d’Armes València, i Ana Belén Delgado, del València Club d’Halterofília, obtenen el guardó com a millors esportistes

L’edició XXI dels Premis al Mèrit Esportiu ja té guanyadors i guanyadores. El jurat responsable de valorar les candidatures ja ha donat a conéixer el nom d’esportistes, clubs i entitats que rebran la distinció de l’Ajuntament de València.

Els guardons, amb més de dues dècades d’història, premien els millors resultats esportius reeixits durant l’any precedent, en aquest cas, el 2020. Així mateix, també reconeixen la labor en favor de l’esport d’entitats o mitjans de comunicació.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Pilar Bernabé, ha comentat que “el 2020 va ser un any tremendament difícil per a l’esport. No obstant això, va haver-hi molt d’esforç per part de clubs, entitats i, fonamentalment, esportistes, per a aconseguir els seus objectius”. “Dilluns que ve premiarem a totes aquelles persones que han destacat durant el 2020 en diferents disciplines i a tots els clubs i entitats que han portat el nom de la nostra ciutat pel cap alt alt”, ha detallat Bernabé.

L’acte de lliurament dels Premis al Mèrit Esportiu serà el dilluns 22 de novembre en la Sala d’actes del Complex Esportiu Cultural La Petxina.

Voluntariat esportiu

Dins d’aquesta categoria, María Jesús Blasco i Francisco Javier Lacomba s’han alçat amb el premi a la voluntària i el voluntari més destacat, respectivament. Blasco forma part de l’Oficina del Voluntariat des del 2015 i en aquests 6 anys ha prestat la seua ajuda en 105 esdeveniments esportius. Igualment, Lacomba es va integrar en el voluntariat esportiu en 2013 i des de llavors ha participat en 145 esdeveniments.

València Triatló ha sigut premiat com l’entitat que més ha donat suport al moviment del voluntariat esportiu per la seua labor formant a les voluntàries i els voluntaris, així com la seua estreta col·laboració amb l’Oficina del Voluntariat Esportiu.