18 DE DESEMBRE 2021
La Marina de València s’omplirà de nadadors el pròxim dia 18 de desembre, que, aliens a les normes del calendari, desafiaran al fred en la Copa Nadal a la Marina Memorial Ruperto Sanjuán amb la intenció de véncer a les baixes temperatures de l’aigua per a arrancar les últimes fulles del calendari.

Per això, si el teu és la natació en aigües obertes, no pots perdre’t Copa Nadal a la Marina Memorial Ruperto Sanjuán, una nova prova participativa oberta a totes aquelles persones que vulguen canviar la piscina per un altre escenari excepcional com La Marina de València.

En aquesta ocasió, la cita serà el pròxim 18 de desembre sobre dues distàncies, una llarga de 2.000 metres amb neopré (eixida a les 10:00h.), una travessia curta de 750 metres sense neopré (eixida a les 11:00h.) i una de 100m per a aquells que desitgen nadar-la disfressats (12:30h).

L’Oficina del Voluntariat Esportiu estarà col·laborant una vegada més amb la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana, i amb l’esdeveniment, aportant els voluntaris/as necessaris per a fer les tasques d’avituallament, repartiment de dorsals i vestuari.