5K Never Stop Running ‘Mai Et Rendisques’

L’Oficina del Voluntariat té una nova cita del Circuit de Carreras Populares de València, que ens espera aquest diumenge 13 de febrer amb els 5.000 metres de la setena edició 5K Never Stop Running ‘Mai Et Rendisques’. Una prova que amb aquesta distància es converteix en una de les més curtes i ràpides del Circuit.

La carrera se celebrarà el diumenge 13 de febrer, donant-se l’eixida de la prova a les 09.00 hores per als atletes preferents A, B, C i D i a les 09.05 hores la resta de participants des de l’Avinguda de França núm. 60 (a l’altura del Carrer 3 d’abril de 1979).

Tant en aquesta, com en les següents carreres, qui ho desitge pot apuntar-se en la modalitat no competitiva de «marxa a peu» i «marxa nòrdica». D’aquesta manera, els participants que es decanten per aquesta modalitat poden gaudir del recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor.

Una vegada acabada la carrera principal, sobre les 10.15 hores, tornarà la prova específica per a menors de 14 anys. En ella podran participar fins a 300 xiquets/as. Serà la primera cita del calendari 2022 que compte amb aquesta categoria enfocada a la participació dels més xicotets. Les distàncies d’aquesta modalitat s’adaptaran en funció de l’edat: un quilòmetre per als Sub-14, 800m per als Sub-12, 600m per als Sub-10, 400m per als Pre-Benjamí i 200m per als menors de cinc anys. A l’ésser unes proves de caràcter formatiu i lúdic, es contempla la possibilitat que algunes d’aquestes carreres es complementen amb activitats com a exercicis de calfament, volta a la calma o estiraments.

Un dels grans al·licients d’aquesta prova és que es tracta d’una cita propícia per a traure el dorsal preferent. El traçat (idèntic al d’anys anteriors) va estar durant un temps homologat i això atreia atletes d’un cert nivell que buscaven marca personal en la distància en ruta. La carrera continua comptant amb gran acceptació i és especialment veloç el tram que recorre l’avinguda del Port.


Quant a la recollida de dorsals, per a evitar aglomeracions, s’habilitaran dos dies a la Botiga Intersport Ademuz situat al Parc Comercial Ademuz (tel. 961487832). Les dates de recollida seran el divendres 11 de febrer, de 17:00h a 21:00h, i el dissabte 12, de 10.00h a 21:00h. El dia de la carrera també és possible recollir el dorsal des de 1h 30 minuts abans de la prova en la zona d’eixida.
Per a efectuar la recollida del dorsal serà necessari presentar el DNI. En el cas de recollir el d’una altra persona, s’haurà d’aportar l’autorització signada de la mateixa i la fotocòpia del DNI.
Mesures anti Covid-19
A més de recuperar l’esport al carrer, la prioritat de la Fundació Esportiva Municipal és assegurar el compliment de les mesures sanitàries i garantir la seguretat i el benestar de totes les persones que participen en les carreres populars, siga com a corredores o corredors o com a personal de l’organització.
Per això, una vegada dins del box d’eixida, les i els runners hauran d’usar màscara quirúrgica o FFP2 fins que s’inicie la prova, així com en travessar la línia de meta.

Planificació

Distribució

Distribució dorsals

Desplegable Plv

Mapes