Diumenge que ve 9 de gener de 2022 tindrà prevista la seua eixida a les 9.30 hores en el Passeig de l’Albereda, a l’altura del pont de l’Exposició. La carrera que tindrà un recorregut 100% urbà i per asfalt, recorreran els 10.000 metres homologats a la recerca d’un nou rècord.

El circuit va ser rehomologat al febrer de 2020 amb motiu de la ratificació dels rècords mundials de Rhonex Kipruto sobre 5K i 10K, per World Athletics, AIMS i RFEA, estant indicats tots els punts quilomètrics amb un arc inflable o panell senyalitzador. La prova està inclosa dins del Calendari Internacional de World Athletics així com en el Calendari Nacional de la RFEA amb categoria internacional. El mateix compte amb la distinció d’Etiqueta Or (Gold Label) de World Athletics a pesar que per a les edicions 2021 i 2022 tindrà categoria Race Label fins que WA restablisca el normal funcionament de les etiquetes.

A més, des de l’organització s’han pres les següents mesures de seguretat per a aconseguir garantir l’èxit de la prova.

-Ús de màscara abans i després de córrer.

-Es realitzaran 5 onades de màxim 2000 persones i separades per 5 minuts.

-Eixida i meta diferenciada en cada vial de l’Albereda.

FIRA DEL CORREDOR

La fira del corredor es realitzarà els dies divendres 7 i dissabte 8 de gener en el Complex Esportiu i Cultural de la Petxina ( Passeig de la Petxina nº42) en horari ininterromput de 10.00 a 20.00 hores. Allí els corredors seran rebuts pels voluntaris/as de la prova, per a entregar al corredor el dorsal, la samarreta i la seua borsa del corredor.

Els voluntaris que participen en la fira del corredor, es dividiran en dos grans grups, repartiment de dorsal i repartiment de la borsa/samarreta.


VOLUNTARIAT
Els horaris de la fira per a l’equip de voluntariat seran: Divendres i dissabte de 09.00 a 14.45 i de 14.15 a 20.00 hores. Us esperem en l’Hall de la Sala d’actes.
No obstant això, per al diumenge els voluntaris/as ens reunirem les 7.30 hores en el Passeig de l’Albereda, al costat del Pont del Real a l’altura de la Cafeteria “La Pergola”. Una vegada reunits ens distribuirem en les grans àrees de Recorregut, eixida, avituallament i vestuari.
10KIDS.

Una vegada acabada la carrera dels majors, alguns de nosaltres ens quedem per a col·laborar en la carrera 10Kids que començaran sobre les 11.45 hores

Les proves arrancaran amb la categoria “Chupetín” per als xiquets que vagen en braços, carret o de la mà d’un adult (300m), i li seguirà la carrera per als xiquets de 3 a 5 anys (400m), de 6 a 8 anys (600m), de 9 a 10 (800m) i d’11 a 13 (1.000m), per a acabar amb els més majors, els corredors de 14 a 16 anys que faran un circuit de 1.500m.

T’esperem en la primera carrera de l’any 10KValencia