DESTACATS
Dates importants

Octubre

3                 XIII 10K València Ibercaja + V Milla València

8 al 10        Torneig Internacional Júnior Femeni de l'Alqueria

13               Formació Voluntaris

17               X Carrera Universitat de València

 
Noticies
• 14/10/2021 - Torneig Internacional Cadet Masculí i Femení Alqueria
Leer más
• 13/10/2021 - IX Carrera Universitat de València
Leer más
• 06/10/2021 - Torneig Internacional Júnior Femení Alqueria
Leer más
• 29/09/2021 - 10K Valencia Ibercaja
Leer más
• 22/09/2021 - Campeonato de Europa de Triatlón Valencia 2021
Leer más
más noticias
 

15K Nocturno Valencia

15 K Nocturna València Banco Mediolanum

La 15K Nocturna València Banco Mediolanum es realitzarà la seua huitena edició el pròxim 18 de setembre, una data ratificada per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme.

La prova donarà el seu tret d'eixida en l'Avinguda de l'Enginyer Manuel Soto, que servirà per a donar inici a la carrera i portarà als corredors cap a l'Avinguda del Port. Després de superar aquest primer tram, el circuit s'endinsarà per l'Albereda de València en el quilòmetre 3, aprofitant una amplitud de vies que ajudarà els corredors a aconseguir un ràpid ritme de carrera des de l'inici. Continuaran fins a arribar a les Torres de Serrano creuant el nou Pont d'Assut durant el quilòmetre 4. Una zona diferent que canviarà la carrera d'un marge del va riure a l'altre i on el corredor gaudirà d'una imatge privilegiada dels Jardins del Túria, donant entrada a la València històrica.

Els corredors travessaran la Plaça de Tetuan, que mitjançant el carrer de la Pau i el Carrer Sant Vicent aniran en volandas fins a la plaça de l'Ajuntament. En aquesta, després de prendre el carrer de les Barques es viuran grans moments d'animació pel centre de la ciutat, que portarà una marea multicolor de runners de principi a fi del carrer Colón i conduirà el transcurs de la carrera fins a la Plaça de Bous, on es trobarà el quilòmetre 9.

 

A partir d'aquest moment, la 15K Nocturna València Banco Mediolanum entra en els seus trams decisius. La Gran Via Marqués del Túria abrigallarà als corredors en la seua volta cap a la zona del Port de València. Uns quilòmetres marcats pel constant i lleu desnivell de la ciutat cap a la mar, que de ben segur ajudaran a mantindre la particular lluita de cada corredor contra el crono. El carrer Jacinto Benavente desviarà al participant cap a la València més moderna i avantguardista, oferint una espectacular vista de la Ciutat de les Arts i les Ciències il·luminada sota la llum de la lluna mentre es creua el Pont de Montolivet.

 

Els voluntaris/as col·laboraran els dies previs a la carrera en el repartiment de dorsals, els dies 17 i 18 de setembre en la fira del corredor, que es realitzarà en les Drassanes de València. Estarà situada

Els voluntaris/as col·laboraran en la logística del recorregut de la prova, que recorrerà la nit de Valéncia durant els 15 km, descobrint la nit valenciana monuments tan emblemàtics com la plaça de bous, o la plaça de l'ajuntament.

 

Tots els voluntari@s que participen en aquest esdeveniment rebran la samarreta oficial de la 15K Nocturna Banco Mediolanum,  la seua samarreta de voluntari/a i el seu corresponent avituallament.

Per aquest motiu, no et pots perdre aquesta oportunitat i viure la carrera nocturna més important de la ciutat, que al setembre espera viure una nit especial.

 

Viu l'esdeveniment des de dins.

Planificació

Distribució

Mapes

#yosoyvoluntario

ENTIDADES COLABORADORAS
Inici Fes-te voluntari Oficina Voluntari Voluntariat Esportiu Formació Projectes Continguts Interés Agenda Noticies

OFICINA DEL VOLUNTARIADO DEPORTIVO DE VALENCIA
Complejo Deportivo Cultural "Petxina"- Paseo Petxina 42 Valencia
Telf: 963548300 (Ext 2984) Telf: 963382400 Fax: 963850684 E-mail: voluntariatesportiu@fdmvalencia.es