DESTACATS
Dates importants

Abril

9 al 11      Fase de ascenç a Superliga Voleibol

11            VIII Trofeu de ball esportiu ciutat de valencia

18             Volta Ciclista a la Comunidad Valencia

 
Noticies
• 05/05/2021 - ¿Quieres participar como voluntario@ en la Carrera #ValenciaCorre?
Leer más
• 07/04/2021 - Fase de ascenso a Superliga Voleibol
Leer más
• 24/03/2021 - VOLTA CICLISTA LA COMUNITAT VALENCIANA 2021
Leer más
• 12/03/2021 - S'obri la inscripció per a ser voluntari de l'Eurobasket 2021 de València
Leer más
• 28/01/2021 - FIH PRO LEAGUE VALENCIA 2021
Leer más
más noticias
 

S'obri la inscripció per a ser voluntari de l'Eurobasket 2021 de València

S'obri la inscripció per a ser voluntari de l'Eurobasket 2021 de València

L'Eurobasket Femení de València serà el gran esdeveniment esportiu d'aquest estiu i tens l'oportunitat de ser part d'ell com a voluntari. 

La FEB i el seu soci patrocinador CaixaBank han obert el termini per a la inscripció de voluntaris de l'Eurobasket Femení 2021 que es disputarà a València i Estrasburg del 17 al 27 de juny. Una oportunitat única per a viure des de dins un gran esdeveniment esportiu, convertint-se en una peça fonamental de l'organització de la cita més important del bàsquet femení europeu.

 

Dos dels grups de la primera fase i la fase final es disputaran a València. En el Grup A participen les seleccions d'Espanya, Suècia, Bielorússia i Eslovàquia mentre que en el Grup B es troben Sèrbia, Itàlia, Montenegro i Grècia. Els quarts de final, semifinals i final també es disputaran en el Pavelló de la Font de Sant Lluís.

 

En 2014, i com a part del llegat que va deixar la Copa del Món FIBA 2014, la FEB i CaixaBank van unir les seues forces per a desenvolupar el Programa de Voluntaris FEB-CaixaBank. Tots els inscrits des de llavors reben informació dels pròxims esdeveniments de la Federació i participen en promocions i sortejos d'articles esportius de la selecció.

 

La selecció definitiva es realitzarà a la fi d'abril per a començar la formació durant el mes de maig. Els seleccionats col·laboraran, en torn de matí i vesprada, en els diferents aspectes necessaris per al bon funcionament de l'esdeveniment: ajudar en els entrenaments, suport a la premsa especialitzada, acompanyar a les participants…

El període d'inscripció s'obri aquest divendres des de la Federació Espanyola de Bàsquet, a través de la página oficial voluntarios.feb.es

Des de l'Oficina del Voluntariat col·labora en la promoció de l'esdeveniment i volem animar a tots els voluntaris/s a inscriure's en aquest gran esdeveniment.

ENTIDADES COLABORADORAS
Inici Fes-te voluntari Oficina Voluntari Voluntariat Esportiu Formació Projectes Continguts Interés Agenda Noticies

OFICINA DEL VOLUNTARIADO DEPORTIVO DE VALENCIA
Complejo Deportivo Cultural "Petxina"- Paseo Petxina 42 Valencia
Telf: 963548300 (Ext 2984) Telf: 963382400 Fax: 963850684 E-mail: voluntariatesportiu@fdmvalencia.es